VÄLKOMMEN SOFIE! VÅR NYA PROGRAMHANDLÄGGARE OCH KOMMUNIKATÖR

Vänsterns Internationella Forum växer! Vi är glada att få presentera Sofie som nyligen påbörjat sin tjänst hos oss. Fortsätt läsa för att lära känna henne bättre.

Vem är du?

Jag är Sofie, en nyexaminerad statsvetarstudent med stort intresse för demokrati- och rättvisefrågor. Sedan första maj har jag även fått äran att kalla mig programhandläggare och kommunikatör på Vänsterns Internationella Forum.

Alingsåsare i grunden som bor i Lund men trivdes, trots min förkärlek till västkusten, väldigt bra i Stockholm i höstas så har eventuellt siktet inställt på en flytt dit framöver.

Vad blir din roll hos Vänsterns Internationella Forum?

Eftersom min tjänst är uppdelad i två roller kommer jag blanda en del, vilket känns väldigt kul. Som programhandläggare är jag en av pusselbitarna i programverksamheten, där arbetet sker nära våra samarbetspartners.

Som kommunikatör ansvarar jag främst för Vänsterns Internationella Forums externa kommunikation, det vill säga sådant som hamnar på vår hemsida och sociala medier.

Varför sökte du dig till oss?

Jag gjorde praktik på Vänsterns Internationella Forum i höstas och fick helt enkelt mersmak. Jag lärde mig massvis och hade dessutom väldigt kul så det var en självklarhet att söka när tjänsten utlystes. Jag kan inte tänka mig något finare än att få vara med och bidra till en mer demokratisk, rättvis och jämställd värld – på arbetstid.

Internationell solidaritet ger mig framtidstro!